Ekstreemsportlased ja tänavatantsijad on vallutanud Viljandi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ekstreemsportlased ja tänavatantsijad on vallutanud Viljandi
Ekstreemsportlased ja tänavatantsijad on vallutanud Viljandi Foto: Silver Tõnisson

 

Eile õhtul toimunud tänavakultuuri- ja ekstreemspordifestivali Viljandi Bash raames toimunud tantsubattle Bash Cypher tõi Viljandi spordihoonesse 1200 pealtvaatajat ja ligi sada tänavatantsijat.

Foto: Silver Tõnisson

Viljandi Bashi peakorraldaja Kris Süld rääkis, et tegemist oli läbi aegade kõige õnnestunuma tantsulahinguga Bashi programmis.

«Olenemata sellest, et ilm sundis meid spordihoonesse, oleme me väga rahul- inimesi ja tantsijaid oli rohkem, kui me kunagi arvanud oleks,» rääkis peakorraldaja. «Aitäh kõigile, kes eile kohal olid ning Bash Cypher’i toimumisele kaasa aitasid,» lisas Süld

Bash Cypheri raames tantsiti viies kategoorias: house, hip-hop 1vs1, hip-hop 2vs2, allstyle freestyle ja break. Kokku 85 tantsija osavõtul toimunud tantsubattle toimunud tänavu neljandat korda.

Viljandi Bash on 6.- 10. juulil Viljandis toimuv rahvusvaheline ekstreemspordi- ja tänavakultuurifestival, mis tähistab tänavu viiendat toimumisaastat. Järgnevatel päevadel on ees ootamas BMX Dirt, Tänavakorvpall , Game of Skate, ja pargivõistlused, kus mõõtu võtavad rula, BMX, uiskude ja tõukerataste sõitjad.

BASH Cypher’i 2016 tulemused:

HOUSE 1 VS 1

1. KREETE

2.  FELIX

HIP HOP 2 VS 2

1. EDGAR ja MARTA

2. XENA ja LINA

HIP HOP 1 VS 1

1. EDGAR

2. OMAR

ALLSTYLE

1. VIKTOR

2. OMAR

BREAK

1. TIPSI

2. STAS

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles