Galerii: St. Tropez' kuumus ja suvised šampanjapeod jõudsid Eestisse!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 1.juulil avas uksed linna kõige uhkem suvepidu St.Tropez, mis kostitas enda külalisi kuumade kaunitaride, kosutavate kokteilide ning kõige uuemate suvehittidega Klubis Teater! St. Tropez'st tuntud glamuuri ja lõputud šampanjaojad tõi kohale Moët & Chandon N.I.R, pakkudes kõigile klubikülastajatele unustamatu peoelamuse!

Foto: Jaanar Nikker

Saint-Tropez on tuntud kui tõeline puhkuse kuurort, kus oma vabu päevi veedavad ka paljud üle maailma tuntud staarid. See on koht, kus alati paistab päike, luksusjahtidel toimuvad vägevad peod, DJd mängivad otse rannaliival ning šampanja voolab ojadena!

Foto: Jaanar Nikker

Seda kõike nägid möödunud reedel, 1.juulil Klubi Teater külastajad, kui koostöös Moët & Chandon N.I.R Nectar Impérial Rosé Dry šampanjaga avas uksed linna vägevaimale suvepeole St.Tropez! 

Foto: Jaanar Nikker

Suviste pidude meka ootas kõiki otse Tallinna kesklinnas! Kaunid Diivad pakkusid suurepärast meelelahutust hommikuni ning parimaid suviseid peohitte mängis DJ Henry! 

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles