Galerii: Eesti Missis Estonia valitakse Õllesummeril! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval liituvad Eesti Iluduskuninganna vōistlustulle veel viis kaunitari, kes esindavad küpsemat naiselikku ilu.

Eesti Missis Estonia iludusvōistlus sai alguse juba 1992. aastal ning sellest ajast peale jätkub tänaseni see SIXTINA Tantsu - ja Modellikooli poolt korraldatav imekaunis traditsioon, mis ülistab naiselikku ilu ja vōlu. Eesti Missis Estonia 2016 vōistlusel osalevad sellel aastal naised vanuses 30-59 eluaastat, kellel on lapsed, nad on abielus vōi vallalised.

Meie selle aasta finalistid on välja valitud juba mitme eelvooru käigus ja finaalvōistlus leiab aset 08.07.-09.07. Ōllesummeri festivali raames Martini Terrazza laval laulukaare all II korrusel kell 19.00 - 20.00. Eesti Missis Estonia 2016 tiitlikandja sõidab Eestit esindama Mrs. Globe võistlusele ja I Leedi sõidab Mrs. World vōistlusele.

Elu24 lugejatel on vōimalus esimesena tutvuda nende fantastiliste naistega ja valida oma lemmik, kellele omistatakse Publiku Leedi tiitel.

Eesti Missis Estonia 2016 kandidaadid on:

JANA HAAS 46 aastane 5 lapse ema

LJUDMILLA SILDAM 59 aastane 3 lapse ema

ANNA TŌNISSAAR 32 aastane 2 lapse ema

HANNA UTSAR 33 aastane 2 lapse ema

KERSTI PETTAI 30 aastane

Vali ka sina oma lemmik ja võida lahedaid auhindu!

Selleks saada oma väljavalitu nimi meilile toimetus@elu24, märksõnaks MISSIS

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles