Vahur Valgmaa: halvim kontserdielamus minu elus juhtus eile, Õllesummeril!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummer 2016 sai avapaugu kolmapäeval, 6. juulil
Õllesummer 2016 sai avapaugu kolmapäeval, 6. juulil Foto: Erlend Štaub

Eile Õllesummeril toimunud Prodigy kontsert tekitas külastajates vastakaid arvamusi. Oli neid kes jäid rahule, produtsent ja lauljatar Elisa Kolk'i poisssõber Vahur Valgmaa üks neist ei olnud.

Kuigi pildil tundub Vahur olevat rõõmsameelne ja heatujuline, kees tegelikult tema sees viha. Prodigy kontserdiga ei jäänud ta absoluutselt rahule ning lahkus juba peale 3. lugu.

Vahur kirjutab enda Facebooki lehel nii: «Halvim kontserdielamus minu elus juhtus eile, Õllesummeril. Olen umbes 15 aastat tahtnud Prodigy live näha, kuid sellest ei tulnud midagi välja - kontsert oli ülemüüdud, eirates ilmselt ka kõiki turvariske. Jäin kontserdit kuulama lavast korralikult paremal, lootes ekraanilt pilti näha ja nooruspõlve lemmiklugusi kuulata. Ekraanil näidati ainult virrvarri ja mitte kordagi reaalset, puhast pilti lavalt. Sound oli ka ultra vaikne...Prodigy kontserdil???? Kui oleks pileti eest maksnud, läheksin raha tagasi nõudma. Lahkusin 3. loo ajal, ehk tuleb järgmine kord.»

Kirjuta meile, kuidas jäid Sina kontserdiga rahule?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles