Õllesummer 2016 - Vanaviisi & Riho Rõõmus tõid peomöllu retrohõngu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Algas Õllesummer 2016! Esimesel päeval rõõmustas soliidsemat publikut ja tõid peomöllu sulnist retrohõngu legendaarne Vanaviisi & Riho Rõõmus. 

Foto: Viktor Burkivski

Õllesummer Festivalil avati sel aastal täiesti temaatiline retroala. Nii kauplejad kui ka festivali muusikaline programm on täiesti stiilipuhas ehk siis retrohõnguline. 

Foto: Viktor Burkivski

Nostalgiahõngulisel retroalal õpetatakse retrotantse, näidatakse vanu sõiduvahendeid, pilte saab teha retrohõngulises autos ning pakutakse spetsiaalselt menüüd teemal «80ndate peolaud».

Sul on võimalik süüa vana head kartulisalatit viineriga, täidetud mune, suitsuahjus tehtud suitsukala, magustoiduks vahvleid. Ei puudu ka võimalus ajastutruid riideid osta - Kopli Vintage tuleb oma stiilse valikuga.

Foto: Viktor Burkivski

Loomulikult pakub retroala ka temaatilist muusikalist programmi. Avapäeval tegi meeleoluka show bänd Vanaviisi & Riho Rõõmus. 

Laupäevane esinejate programm on pühendatud 90ndate hittidele – esinevad Merlyn Uusküla, Black Velvet ja muidugi Caater koos Mari-Liisiga.

Retro FM Laval saab igal õhtul nautida muusikaportaal Kassett.ee poolt korraldatud retrodiskot, kus saad tantsida oma kõikide salajaste lemmiklugude järgi.

Vaata pilte ja videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles