Fotod: Algas Õllesummer

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Äsja alanud festivali Õllesummer avapäeva peaesineja on The Prodigy, kelle soojendajaks on Cartoon. Esinevad veel Elina Born, Karl-Erik Taukar, Maarja ja Rannap, Kaire Vilgats jpt.

Legendaarne Briti  EDMi bänd, The Prodigy annab Tallinna Lauluväljakul võimsa kontserdi, millesarnast Eestis viimastel aastatel nähtud pole. Kindlasti on võimalik kuulda kõigi lemmiklugusid, nagu «Firestarter», «Breathe» jt.

Enne Prodigyt astub lavale aga kohalik elektroonilise muusika hitt Cartoon. Õllesummeri kaheksal laval esinevad veel Psaiko Leplik, Elina Born, Karl-Erik Taukar, La La Ladies, Vanaviisi & Riho Rõõmus, Maarja ja Rannap, Kaire Vilgats tribüüdiga Boney M-ile jazzivõtmes, Eva Vaino + DJ Hannes Kalamäe, I Wear*Experiment, Robin Juhkental & The Big Bangers, Apelsin ja DJ Tom Lilienthal. Lisaks on võimalik vaadata jalgpalli EMi poolfinaali suurelt ekraanilt. Õhtul on Retro FM Laval Kassett.ee poolt korraldatud retrodisko. Saab bendžihüpet teha, kohal on tivoli suurte aktraktsioonidega, avatakse üle 200 kohviku.

Piletid on saadaval Piletilevist. Vaata täpsemalt SIIT!

Loe ka meelespead festivali külastajale!

* Pileteid saab osta Oru ja Mere värava kassades kell 17.00–00.30. Piletite kohta saad infot www.ollesummer.ee . Kohapeal ostetud festivali ühe päeva pilet kehtib ainult ostmise päeval. Ühe päeva pileti omanikul on võimalik osta käepael väravate juures ja laulukaare hoone esimesel korrusel asuvatest infopunktidest (5 eurot), millega saab vajadusel väljakule taassiseneda.

* Festivalile tulles võta kindlasti kaasa isikut tõendav dokument. Müüjatel on kohustus alkohoolsete jookide ostjalt küsida pildiga isikut tõendavat dokumenti, veendumaks, et ostja ei ole alaealine. Isikut tõendava dokumendina kehtivad ID-kaart, pass ja juhiluba.

* Lisaks tavapärastele parkimiskohtadele Lauluväljaku ümbruses saavad külastajad parkida ka Mäe tasulises parklas. Parkimistasu on 3 eurot päev.

* Eribussid väljuvad Oru väravast kolmapäevast laupäevani Viru hotelli juurde ning Mustamäele ja Õismäele kell 1.00. Pileteid hinnaga 3 eurot saab osta 15 minutit enne bussi väljumist busside juurest.

* Õllesummeri ametlik taksopartner on Tallink Takso. Taksopeatus asub Mere väravas.

* Järjekordade vältimiseks kaksa Õllesummeril mugavalt mobiilimakseäpiga Paych! Kasutamiseks lae Appstore’st või Google Play’st alla rakendus nimega Paych, loo kasutajakonto ning ühenda oma pangakaart. Tõmba äpp kohe, sest nii väldid pikkades järjekordades ootamist ega pea muretsema sularaha pärast. Vaata www.paych.ee

* The Prodigy meeskond soovitab tundlike silmade korral kasutada kontserdi ajal päikeseprille ning kaasa võtta kõrvatropid, mida müüakse ka Tallinna Lauluväljakul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles