Rootsi ärimeest kahtlustatakse 13-aastase Tai tüdruku rasestamises

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tai noored prostituudid
Tai noored prostituudid Foto: SCANPIX

Tais ja Norras kahtlustatakse rootslasest ärimeest teismelise tailanna seksuaalses ärakasutamises ja tema rasestamises.

34-aastane mees kasutas Tai tüdrukut umbes ühe aasta, tüdruk rasestus 13-aastasena ja sünnitas 14-aastasena lapse, edastab mtv.fi.

Mehele esitati süüdistus Norras, kuna ta ei ela enam Rootsis, vaid Norras, kus tehti DNA-testi abil kindlaks, et mees on lapse isa. Rootsi päritolu mees eitab tüdruku seksuaalset ärakasutamist.

Politsei jõudis 34-aastase rootslase tegevuse jälile kaks aastat tagasi, kui Oslo politsei ta seoses narkoreidiga arreteeris. Mehe kodust leiti lisaks narkootikumidele ka lapspornot, mida oli 214 foto ja 82 video jagu. Mees oli filminud ka tüdrukut, kes temast rasestus.

Süüdistuse kohaselt kohtus mees tüdrukuga 2008. aastal Tais Koh Samui baaris, olles sellel saarel puhkusel.

Vaesest perest pärit tüdruk, kes eriti inglise keelt ei osanud, oli vahetult enne mehega kohtumist alustanud baaris tööd, olles tantsija ja pakkudes prostituudina oma teenuseid. Hiljem selgus, et rootslane oli tema esimene klient.

Uurimise käigus ilmnes, et rootslane maksis tema eest umbes seitse eurot päevas. Mees võttis tüdruku Tai reisidele kaasa ja seksis temaga hotellides.

«Tüdruk pidi perele raha teenima ja pere müüs ta põhimõtteliselt seksiorjaks,» teatas tüdruku norrakast advokaat Halldis Winje.

Kohus rootslase üle algab sügisel ja süüdi mõistmisel ootab teda ees kuni kümne aasta pikkune vangistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles