Electronic Family festivalil astub üles ainult üks eestlane

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Electronic Family Festival
Electronic Family Festival Foto: Electronic Family Festival

Tallinna lauluväljakul toimuval Electronic Family festivali laval astub 16. juulil ainsa eestlasena üles DJ Erkki Sarapuu. Muusikaspetsialisti käe alt lähevad esimesed helid lendu täpselt südapäeval.

Sarapuu lubab sissejuhatavaks maiuspalaks veidi pehmemat saundi ja mõnusat meeleolu loovat muusikat. «Mulle meeldib improviseerida ning võtangi suuna vastavalt valitsevale õhustikule oma esinemine kohapeal üles ehitada. Proovin hoida sellist elurõõmsat biiti, kindlasti saab paljudel olema äratundmist moodsa tantsumuusika superhittide uute versioonide näol,» lubas DJ.

Pakkumise üle festivalil esineda rõõmustas artist väga. «Tegemist on maineka Hollandi üritusega, mida on Amesterdamis juba päris kaua korraldatud ning mis on muusikasõpradeni toonud mitmeid kümneid nimekaid superstaare. Vinge, et saame suuremate reisikuludeta seda sama kvaliteeti siin koduses Tallinnas nautida. Mul isiklikult on hea meel staaridega nagu Paul van Dyk ja Above & Beyond kohtuda ning lava jagadaga,» ütles Sarapuu ja täpsustas, et varasem kokkupuude on tal olemas nii Ørjan Nilseni, Cosmic Gate’i kui Orkideaga.

Esimesed tõsisemad katsetused DJ-na tegi Erkki Sarapuu 1994.aastal. «Professionaalina saan varsti oma kahekümnendat tööjuubelit tähistada, kuigi harrastajana on see verstapost juba ületatud. Just seetõttu ootan ma Tallinna festivalil ka kõige enam Above & Beyondi esinemist, sest nende muusika on minu jaoks tähendusrikkam. Nemad tõusid areenile samal ajal, kui mina alustasin. Ja muidugi saab eriline olema Paul van Dyki etteaste, kes on omaette legend ning kelle karjäär oli veebruaris juhtunud traagilise õnnetusele tõttu vahepeal suure küsimärgi all. Õnneks sai kõik korda ning meil on harukordne võimalus teda taas Eestis väga soojalt vastu võtta!»

16. juulil Tallinna lauluväljakul toimuval Electronic Family festivalil astuvad üles DJ-d Paul van Dyk, Above & Beyond, Aly & Fila, Christian Burns, Cosmic Gate, Feel, Orkidea, Orjan Nilsen, Erkki Sarapuu ja Shogun.

Electronic Family festivali on Hollandis peetud alates 2011. aastast. Ürituse peakorraldaja ALDA Events viib igal aastal läbi kuni 40 riigis kokku üle 160 show, millest saab osa rohkem kui 1,5 miljonit inimest.

Festivali piletid on müügil Piletilevis ning sündmuse kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles