«Top Gearist» lahkunud Chris Evans: elu läheb edasi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Evans
Chris Evans Foto: SCANPIX

Menuka autosaate «Top Gear» juhina vaid lühiajaliselt tegutsenud Chris Evansi sõnul ei kahetse ta midagi ja elu läheb eedasi.

Evans teatas sel esmaspäeval, et ta lahkub ning andis saadet juhtides parima, kuid see ei olnud vist piisav, edastab BBC.

Evans pühendas oma BBC Radio 2 hommikusaate «Top Geari» endistele kolleegidele lisades, et nüüd on aeg «hingata sisse, hingata välja ja liikuda edasi».

Eilses raadiosaates vihjas Evans oma lahkumisele kui luges ette päevalehtedes olevaid uudiseid, mille seas oli ka «Top Gearist» rääkivaid.

«Minu lahkumine vastab tõele, kuid on  veel keegi, kes lahkub. Nimelt astub Nigel Farage Briti Iseseisvuspartei (UKIP) juhi kohalt tagasi,» edastas saatejuht.

Briti meedia arvates tegi Evans õigesti, et lahkus «Top Gearist», kuna ta oli suurem diiva kui Jeremy Clarkson ja tal oli komme mitte rääkida, vaid karjuda.

The Suni teatel oli Evans algusest peale «liiklusõnnetus», kellel puudus karisma ja huumorimeel.

Evansist sai «Top Geari» põhisaatejuht möödunud aasta juunis pärast pikaajaliste saatejuhtide Jeremy Clarksoni, Richard Hammondi ja James May lahkumist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles