Mitte nõrganärvilistele! Implantaat käis untsus ilulõikuse tõttu naise tagumikus ringi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saate «Botched» arstidelt palus abi naine, kelle tagumikuimplantaati oli võimalik läbi naha ümber pöörata.

Miamist pärit Misty võttis ühendust ilukirurgide Terry Dubrow ja Paul Nassifiga, kuna tema tagumik nägi ebaõnnestunud ilulõikuse tõttu lopergune välja ja tegi üksjagu valu.

Misty seletas, et ta leidis tagumikulõikuse teinud kirurgi pereliikme kaudu ja sai kohe pärast operatsiooni aru, et midagi on valesti. Kirurg lubas probleemi lahendada, kuid pani samad implantaadid tagumikku tagasi, mille tõttu arenes Mistyl kaks aastat kestnud põletik. Dubrow selgitas, et sellist asja poleks tohtinud mingil juhul teha.

Konsultatsiooni ajal avastas Dubrow oma ehmatuseks, et ta võis implantaadi alla terve käe panna. Arst seletas Mistyle, et valu kaob pärast implantaatide eemaldamist ja tänu sisemisele tagumiku kergitamisele ei jää talle ka arme.

Foto: SCANPIX

Misty tuli aga hiljem Dubrow juurde tagasi ja kuigi ta oli arsti tööga rahul, soovis ta implantaate tagasi.

Dubrow selgitas naisele, et tema keha ei võtnud implantaate omaks ja kui need tagasi panna, on veelgi suurem risk tüsistusteks. 

«Pärast dr Nassifi ja dr Dubrow'ga rääkimist on mul tunne, et ma ei peaks implantaate tagasi panema,» tunnistas Misty. Misty lisas, et pärast operatsiooni on tema ahter sümmeetriline ja ei valuta enam. «Ma olen tuleviku pärast põnevil!» ütles ta.

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles