Kirsti Timmer hädas kasutatud riiete ja mööbliga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsti Timmer
Kirsti Timmer Foto: Mihkel Maripuu
Teema, mille üle Kirsti Timmer täna pead murrab, on paljudele kindlasti tuttav. Kuhu panna oma kasutatud riided ja mööbel?

Timmeri lugu on järgmine:

Paar korda aastas teen ma kodus garderoobis suurpuhastust. Enamjaolt tähendab see seda, et need riided, mida ma aastast aastasse kusagile tahapoole riputan, (lootuses, et ühel päeval saabub ka nende kandmise aeg) lendavad kaarega garderoobist välja.

Teine osa on need hilbud, mis mingi emotsiooniga ostetud, aga ripuvad koos hinnasiltidega ilusasti reas ja ma tean täpselt, et nii nad sinna rippuma jääksidki. Kotti ja garderoobist välja!

Ja siis on muidugi virnadena neid riideid, mida mu teismeline tütar enam oma kapis näha ei soovi, ikka need, mis teda mingil põhjusel «sakivad». Aga asjad on ju enamjaolt täiesti uued. Ära visata ei raatsi, kusagil kuklas on teadmine, et on ju perekondi, kus need riided kindlasti kasutust leiaksid.

Ma olen kunagi Ilumaailma lehel ka kirjutanud nende perede otsingutest. Helistades läbi Tallinna sotsosakondi selgus, et Tallinnas tulevad kõik perekonnad kenasti toime ja mingit abi neil vaja ei ole. Tore!

Aga maasektoris? Muidugi ei hakka ma oma hilbu- ja jalatsikottidega mööda Eestimaad seiklema ja abivajajaid otsima. Pakkisin koti kokku ja viisin ühe suure (aga viletsas seisus) maja ette prügikasti kõrvale. Enne kui autosse jõudsin istuda, olid huvilised platsis. No äkki läks õigesse kohta.

Mida teha aga mööbliga? Kui teed kodus suuremat remonti ja vahetad ka sisustuse välja. Ja kui see eelmine sisustus ei ole mitte kulunud ja kole, vaid lihtsalt ei sobi sinu uue elamisega. Kuhu see siis panna?

Ma absoluutselt ei vehi siin praegu kätega ega näita näpuga, ma tahaks lihtsalt teada. Äkki on keegi samas olukorras olnud ja oskab soovitada.

Või on mõni tore tudeng üürinud Tallinnas korteri, aga tuba veel puha tühi. Mina saaks mõne esemega aidata, aga küsimus ikka selles-kuidas abivajajani jõuda?

Ka teie lood ja ettepanekud on igati teretulnud!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles