Laste modelliagentuur jätkab Kids Topmodel Estonia 2016 eelvooru!

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laste modelliagentuur Star Kids jätkab L’Officiel Kids Topmodel Estonia 2016 eelvooru!
Laste modelliagentuur Star Kids jätkab L’Officiel Kids Topmodel Estonia 2016 eelvooru! Foto: Star Kids

Star Kids Agency jätkab L’OFFICIEL KIDS TOPMODEL ESTONIA 2016  eelvooru ning vaatab  4-13aastaseid kandidaate läbi.  Konkurss toimub suve- ja talvefinaalina ning annab võimaluse lastele Eestist esmakordselt saada rahvusvahelise taseme moeajakirja L’Officiel esikaanele!

Foto: Star Kids

Kakskümmend kõige edukamat finalisti saavad kutse 20.-22. augustil toimuvale L’Officiel moekruiisile Riia-Stockholm-Riia, mille jooksul Tallink’i praam muutub moe-show’de poodiumiks rahvusvaheliste brändide ja lapsmodellide osalemisega. 

Nagu igas Star Kids Agency projektis, kaotajaid siin ei tule: igal osalejal aitab konkurss saada natuke julgemaks, õnnelikumaks ja enesekindlamaks, samuti toob palju uusi sõpru, ilusaid pilte ja kingitusi!

Vaatamata konkursi tulemustele, valib Star Kids tiim välja andekad lapsed, kes võivad alustada septembris õppetööd Alustava Tähe Koolis ilma castinguta ning astuda veel üks samm oma unistuste ja tulevaste võitude suunas.

Foto: Star Kids

Kandideerima on oodatud poisid ja tüdrukud vanuses 4 – 13 a, kellele meeldib olla tähelepanu keskpunktis ja fotokaamera ees ning kes soovivad omandada/arendada lava- ja modellioskusi.

Eelnev modellikogemus ei ole kandideerimiseks kohustuslik. Finalistid, kel ei ole kogemusi, saavad fotoposeerimise praktikat ametliku galerii loomisel ning saavad võimaluse õppida modellikõndimise aluseid rahvusvaheliste standardite järgi meie meistriklassi tunnis ettevalmistuse raames.

Foto: Star Kids

Järgmised live-castingud toimuvad 9. juulil kell 12:00 ning 18. juulil kell 18:00.

Kandideerimiseks ja castingule kutset saamiseks palume saata e-mailile model@starkids.ee 5 pilti lapsest, piltide juurde märkige lapse nimi, perekonnanimi, vanus, lavakogemused, kui on olemas, ja Teie kontakttelefon. 

Lapsed, kes pääsevad finaali castingute alusel, esinevad kolmes vanuserühmas: 4 - 6, 7 – 9 ja 10 – 13 a. 

L’OFFICIEL KIDS TOPMODEL ESTONIA 2016 suvine finaal-show toimub Tallinnas 3. augustil 2016, moe-show’d ja poseerimisoskusi hindavad ilu- ja moevaldkonna professionaalid ning avaliku elu tegelased.

Foto: Star Kids

Lisaks Top 20  L’Officiel suvekruiisi modellidele, selgub sel päeval esimene kahest laps-tippmodellist, kelle auhinnaks tuleb moepildistamine ühe maailma suurima ajakirja jaoks.

Foto: Star Kids

Talvisel finaal-show’l  selgub teine tippmodell  L’Officiel pildistamise jaoks ning Top 20 tiim, kes saab kutse  rahvusvahelisele moesündmusele, mis on täielikult suunatud lastemoele – «Talvine muinasjutt L’Officiel» Lätis.

Konkursi igapäevaseid uudiseid saab jälgida Star Kids Agency ametlikult facebooki-lehelt SIIT! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles