TANTSUPARADIIS! Esineb seksapiilne naisansambel VIA GRA! Loosi lähevad VIP-piletid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: promo

Sel reedel, 8. juulil Music Factory kutsub Club HOLLYWOOD-i (Vana-Posti 8, Tallinn) linna populaarseimale üritustele TANTSUPARADIIS (Танцевальный Pай)! Kus esmakordselt esineb Live-kontserdiga kõige seksapiilsem naisansambel VIA GRA (Venemaa)!

Foto: promo

Ansambel VIA GRA – see on üks kõige populaarsematest muusika projektidest, mis võitis publiku tähelepanu mitte ainult oma hittidega, vaid ka solistide meeldejääva graatsiaga. Nad on mitmekordsed kõikvõimalike muusikapreemiate võitjad ja kahtlemata number 1 kõikide naiskollektiivide hulgast! Erika Gertseg, Misha Romanova ja Nastja Kozhevnikova – need on kolm neiut, kes annavad täiesti uue elu legendaarsele ansamblile!

Igalühel neist oli enne seda oma elu - draamade, üleelamiste ja eesmärkidega!

Kuid siis sai trio kokku üheks, kui neiud sattusid ühte kõige suuremasse teleajaloo projekti «Tahan VIA GRA-sse».

Üle kahe kuu olid televaatajad nagu naelutatud teleekraanide ette, jälgides tuhandeid osalejaid neljast riigist, kes pretendeerisid kõik uuteks liikmeteks kõige populaarsemasse naisansamblisse!

Helilooja ja produtsent Konstantin Meladzel õnnestus teha midagi täiesti uudset – miljonite vaatajate slime all, andis ta täiesti uue sisu kõikide poolt armastatud ansamblile!

Uksed avatakse kell 23.00, pilet 35 €, naistele südaööni 20 €, VIP-pilet 70 €.

NB! Strong Face & Style Control! (Pidulik riietus ja king)

Loosi läheb 2x2 VIP-piletit!

Selleks, et loosis osaleda, kirjuta meile: toimetus@elu24.ee, miks oled just sina VIP-piletite vääriline? Märksõnaks: TANTSUPARADIIS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles