Itaallastele penalitvõimaluse andnud Jérôme Boatengi kohta levivad pilameemid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa koondise kaitsja Jérôme Boateng (17) asendis, mis tekitas pilameemid
Saksa koondise kaitsja Jérôme Boateng (17) asendis, mis tekitas pilameemid Foto: SCANPIX

Saksa koondise kaitsja Jérôme Boatengi kohta hakkasid EMi veerandfinaalkohtumisel Saksamaa ja Itaalia vahel, mis lõppes pika penaltiseeriaga, levima meemid, milles teda on kujutatud erinevates olukordades.

Saksamaa läks teisel poolajal  juhtima väravast, mille lõi Mesut Özil, kuid siis mängis Jérôme Boateng käega, mille tõttu itaallased said penalti, mille lõi ära Leonardo Bonucci, edastab mirror.co.uk.

Sotsiaalmeedia kasutajate arvates oli Boateng ise süüdi, et ta valel ajal käed tõstis ja seega itaallastele penaltivõimaluse andis. Juba mõned minutit pärast juhtunut hakkasid sotsiaalmeedias levima Boatengi meemid, milles staarjalgpallurit armutult pilati.

Üles tõstetud kätega Boatengi on näha balletiseelikuga, teda on võrreldud võrkpalluriga ja korvpalluriga ning pandud filmide «Titanic» ja «Dirty Dancing» kuulsasse stseeni.

Saksamaa võitis Itaaliat penaltidega 6:5. Saksamaa mängib 7. juulil poolfinaalis Prantsusmaaga. 

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles