Sel kolmapäeval alagaval Õllesummeril saab täidetud mune ja Caatri järgi tantsida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täidetud munad.
Täidetud munad. Foto: Aldo Luud/Nipiraamat

Õllesummer Festivalil avatakse sel aastal täiesti temaatiline retroala. Nii kauplejad kui ka festivali laupäevaõhtune, 9. juuli muusikaline programm on täiesti stiilipuhas.

Nostalgiahõngulisel retroalal õpetatakse retrotantse, näidatakse vanu sõiduvahendeid, pilte saab teha retrohõngulises autos ning pakutakse spetsiaalselt menüüd teemal «80ndate peolaud». Sul on võimalik süüa vana head kartulisalatit viineriga, täidetud mune, suitsuahjus tehtud suitsukala, magustoiduks vahvleid. Ei puudu ka võimalus ajastutruid riideid osta - Kopli Vintage tuleb oma stiilse valikuga.

Loomulikult pakub retroala temaatilist muusikalist programmi. Laupäevane esinejate programm on pühendatud 90ndate hittidele – esinevad Merlyn Uusküla, Black Velvet ja muidugi Caater koos Mari-Liisiga. Retro FM Laval saab igal õhtul nautida muusikaportaal Kassett.ee poolt korraldatud retrodiskot, kus saad tantsida oma kõikide salajaste lemmiklugude järgi.

Piletid on müügis Piletilevis. Vaata kogu Õllesummer Festivali programmi siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles