Cristiano Ronaldo mikrofonisaaga saab õnneliku lõpu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Portugali koondise superstaar Cristiano Ronaldo ei viitsinud käimasoleval EMil varem ajakirjaniku küsimusele vastata ja viskas talle nina alla pandud mikrofoni järve. 

Portugali koondis on nüüdseks jõudnud nelja parema hulka, kuid EMi alguses ei olnud nende väljavaated just head, edastab iltasanomat.fi.

Portugali telekanali CMTV reporter tahtis koondise hommikuse jalutuskäigu ajal Ronaldolt ühte-teist uurida, kuid staarile see ei meeldinud. Telekanal jäädvustas, kuidas Ronaldo reporteri käest mikrofoni rebis ja selle veekokku heitis.

CMTV saatis sukelduja mikrofoni järvepõhjast üles tooma ja selle abil plaanitakse nüüd koguda raha heategevuseks.

Kanal teatas oma lehekülje, et isik, kes teeb avaldatud numbrile enim 60 eurosendise hinnaga kõnesid, saab Ronaldo käes olnud mikrofoni endale. Saadud raha antakse psüholoogilist abi pakkuvale organisatsioonile.

Cristiano Ronaldot tuntakse lisaks jalgpallile ka heategevustöö poolest ja seega on mikrofonisaaga tema jaoks õnneliku lõpuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles