Audioduell: Ott Lepland Vs Abraham

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GAG Pink Floydi tribuutkontsert toimus 22. detsembril Nokia kontserdimajas. Kaasa tegid Vaiko Eplik, Riho Sibul, Ott Lepland, Mikk Tammepõld,Artur Talvik ja Norman Salumäe.
GAG Pink Floydi tribuutkontsert toimus 22. detsembril Nokia kontserdimajas. Kaasa tegid Vaiko Eplik, Riho Sibul, Ott Lepland, Mikk Tammepõld,Artur Talvik ja Norman Salumäe. Foto: Jelena Rudi

Hääletus lõppeb esmaspäeval kell 10.00

Järgmises audiolahingus võistlevad omavahel eelmisel korral Koit Toome seljatanud paipoiss Ott Lepland ja skandaalne Abraham.

Tutvustame võistlejaid:

Paremas nurgas asub Ott Lepland, kes avaldas 2010. aasta esimeses pooles debüütalbumi ning üllitas sügisel oma esimese elulooraamatu «Lubage mul olla. Ott Lepland 8 kuud superstaarina», kust võib saada vajalikke nõuandeid järgmise «Superstaari» saate võitmiseks.

Vasakus nurgas asub Abraham ehk Lennart Lundve (22). «Abraham on minu räppari alias, pseudonüüm. Abraham on selline karakter, kes ütleb välja asju, millest Martin Helme näeb vaid und ja mis Vaido Neigausil tõmbaks silmavärvi laiali,» ütleb Abraham.

Abrahami lugu «Miski on lilla» on välja vihastanud ka meelelahutusärimees Peeter Rebase, kes Eesti Ekspressi väitel ka juba informeerinud oma kolleege, et räppari muusika õhutab ühiskonda vihkamisele, propageerib rassismi, homode nottimist ja mõnitab Solarise Keskuse värvilahendust.


Omavahel võistlevad Ott Lepland «Süte peal sulanud jää» ja Abraham «Miski on lilla».

Vaadake ära videod ja otsustage, kumb on parem!

Ootame sisutihedat analüüsi kommentaariumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles