Rally Estonia meelelahutusprogrammi juhivad Samantha Fox, Right Said Fred, East 17 ja Londonbeat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samantha Fox
Samantha Fox Foto: SCANPIX

15. ja 16. juulil Tartus ja Elvas toimuva Eesti suurima motovõistluse kontsert-showd veavad briti tuntuimad retrostaarid. Tartu ja Elva Lauluväljakutel toimuvatele kontsertidele on oodatud nii Rally Estonia pealtvaatajad kui linnarahvas.

Rally Estonia avapäeval, 15. juulil astuvad Tartu Lauluväljakul üles «I'm Too Sexy» legendaarsed vennad Right Said Fredist ja 1990ndate üks tuntumaid poistebände East 17.

Laupäeval, 16. juulil vallutavad Elva Laululava inglise popstaar Samantha Fox ja oma hittidega laialt tuntud Londonbeat.

Mõlematel päevadel avatakse lauluväljakud kell 18. Eesti esinejad alustavad kell 20 ja välismaised kell 21. Reedel esineb Tartu Lauluväljakul Nancy  ja laupäeval Elva Lauluväljakul Merilyn Uusküla. Mõlemat õhtut juhib meie legendaarne meelelahutuskorüfee Allan Roosileht.

Right Said Fred sai üleöö kuulsaks 1991. aastal hittlooga «I'm Too Sexy», mille MTV-s laialt kedratud video on ilmselt üks meeldejäävamaid 1990ndate meheilu propageerivatest selles žanris. Laialdaselt olid üles kruvitud ka nende järgmised singlid «Don't Talk Just Kiss» ja «Deeply Dippy». Vennad on jätkanud oodatud esinejatena sest saadik alates ning on välja andnud tervelt kaheksa albumit.

East 17-ni hullus ei lainud kindlasti mööda ka Eestist. 1990ndate üks populaarsem briti artist on müünud ligi 20 miljonit albumit ning on olnud kõmumeedia lemmik juba algushetkedest saadik. Nende hittlood «House Of Love», «It's Alright», «Stay Another Day» ja paljud teised on retromuuska kullavaramus.

1980ndate üks briti tuntuimaid ja pildistatumaid modelle Samatha Fox tegi peadpööritava karjääri mitte ainult kaanestaarina. Tema 1986. aasta ihalev ood armastusele «Touch Me (I Want Your Body)» viis ta kiirelt edetabelite tippu nii siin kui sealpool ookeani. «I Surrender (To The Spirit Of The Night)» ja mitmed teised hitid on Samantha Foxile andnud kindla koha meie popmuusika klassikas.

Londonbeati visiitkaardiks on kindlasti nende hitt «I've Been Thinking About You», millele järgnenud lood «You Bing On The Sun» ja «A Better Love» on briti popbändist teinud väga oodatud külalise retrokontserditel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles