Endine staarpoliitik Evelyn Sepp hakkab aru saama aiandusfännide rõõmudest ja muredest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amarillo terrassil avati Rasmus Rändvee juhtimisel meeleolukalt Somersby Lounge. Evelyn Sepp
Amarillo terrassil avati Rasmus Rändvee juhtimisel meeleolukalt Somersby Lounge. Evelyn Sepp Foto: Rene Lutterus

Endine poliitik Evelyn Sepp hoiab viimasel ajal madalat profiili. Seltskonnaüritustel käib, aga mitte enam nii tihti nagu varem. Ta on avastanud endas pisikese aednikupisiku ja oma peenramaa üles seadnud paneelmaja rõdul.

„Põllutööd olen ma lapsepõlvest peale vihanud. Kilomeetrised vaod jm mõnud meenuvad ainult nutuvõruga suu ümber. Samuti kõik suvised maatööd. No ei nautinud. Ei meeldinud,“ nendib ta oma sõpradele sotsiaalmeedias ja tunnistab, et rõdusuurune aiamaa on paras formaat.

Ta ütleb, et ehk on see küpsemise, naljatledes, vananemise märk, et ta hakkab aru saama aiandusfännide rõõmudest ja muredest. Naine on juba kolm aastat rõdul värsket kraami kasvatanud.

„Olen nimelt kolmandat aastat väikese rõduaia perenaine ja asi läheb üha kirglikumaks“ kirjutab naine, kuidas võrdleb enda saaki naabrisaagiga, otsib uusi sorte, võitleb varestega jne

„Esimesel aastal oli natuke alguse õhinat, teisel aastal läks nii mõnigi asi vett vedama ja nüüd on tekkimas juba mõnus tootsipeenar – ühel lilled, teisel söögitaimed,“ rõõmustab naine ja lisab, et resurssi veel on.

Kaugel enam seegi aeg on, kui Evelyn peenardesse nii armub, et naabri rõdu rentima hakkab või suisa maale ära kolib. Aega veel on!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles