Häbi! Naine urineerib brittide sõjamemoriaalile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti kuningliku pere liikmed prints William, ta naine Catherine ja vend Harry osalevad Somme`i lahingu 100. aastapäeva mälestustseremooniatel
Briti kuningliku pere liikmed prints William, ta naine Catherine ja vend Harry osalevad Somme`i lahingu 100. aastapäeva mälestustseremooniatel Foto: SCANPIX

Päise päeva ajal otsustas üks naisterahvas ennast brittide Somme lahingu sõjamemoriaalile tühjendada.

Häbematu tegu leidis aset päise päeva ajal Essexis.

Briti võimud ning kõiksugu erinevad organisatsioonid on teost šokeeritud. Briti Kuninglik Leegion öelnud, et taoline tegu on täiesti tülgastav.

Somme'i lahing toimus Esimeses maailmasõjas 1916. aastal prantslaste, inglaste ja sakslaste vahel. Lahingut peeti 1. juulist - 18. novembrini 1916 Somme'i jõe kallastel Põhja-Prantsusmaal.

Inglased ja prantslased ründasid kokku 86 diviisiga, sakslastel oli vastas 67 diviisi. 15. septembril kasutasid inglased Somme lahingus esimest korda tanke. Liitlaste pealetung takerdus ja nad kaotasid 794 000, sakslased 538 000 meest surnute, haavatute, vangide ja teadmata kadunutena. Kumbki pool ei saavutanud edu. Lahing oli osavõtjate arvult ja inimkaotustelt suurim Esimeses maailmasõjas.

Kontrastiks mõtlemata teole võtsid Somme lahingu erinevatelt mälestusüritustelt osa pea kõik kungingliku pere liikmed.

Vaata pilte urineerivast naisest, keda võimud veel tabanud ei ole, siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles