Rihanna ja Drake teist ööd järjest koos Londonis pidutsemas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Drake and Rihanna perform 'What's My Name' at the 53rd annual Grammy Awards in Los Angeles, California February 13, 2011.    REUTERS/Lucy Nicholson (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) (GRAMMYS-SHOW)
Drake and Rihanna perform 'What's My Name' at the 53rd annual Grammy Awards in Los Angeles, California February 13, 2011. REUTERS/Lucy Nicholson (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) (GRAMMYS-SHOW) Foto: SCANPIX

Tundub, et staaridele meeldib kokku ja lahku käia. Kunagised tuvikesed Rihanna ja Drake pidutsevad juba teist ööd järjest koos Londonis!

Staarid käisid koos Nicole Scherzinger'i sünnipäeval ning järgmisel ööl ka ööklubis pidutsemas. Lahkudes oldi väga tagasihoidlikud ning hoiti viisakat distantsi. 

Kuulujuttudele annab alust ka Rihanna mais toimunud LA kontsert, kus staarid koos esinesid ning rahva kuuma show tõttu kihevile ajasid.

Vaata pilte ööklubist lahkuvatest eks-armatsejatest siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles