Kanye West ja adidas teevad koostööga ajalugu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanye West ja adidas teevad koostööga ajalugu
Kanye West ja adidas teevad koostööga ajalugu Foto: adidas

Kanye West ja adidas avalikustasid, et nende senine koostöö jätkub uuel unikaalsel viisil, sest esmakordselt lansseerib spordibränd mittesportlasega adidas + Kanye West partnerluse, hakates üheskoos tootma Yeezy brändi spordi- ja vabaaja jalatseid, rõivaid ja aksessuaare nii naistele kui ka meestele.

Senine kaheaastane Yeezy brändi ja toodete edu võimaldas esmakordselt adidase ajaloos sõlmida laiem partnerlus spordibrändi ja mittesportlase vahel.

Kanye West + adidas loob uut spordi- ja vabaajatoodete tulevikku, ühendades adidase tehnilised ja uuenduslikkud teadmised ja võimalused Kanlye Westi kui selle valdkonna visionääri kujutlusvõimega.

Adidas asub Kanye Westiga koostöös välja arendama kõiki uusi Yeezy brändi tooteid.

Kanye West kirjeldas koostööd järgmisena: «Senine kahe-aasta-pikkune Yeezy ja adidase koostöö on  võimaldanud vaadata meil edasi tulevikku. See partnerlus näitab, et igaüks, kellel on unistus, saab unistada ilma piiranguteta.»

Adidas Group juhatuse liige Eric Liedtke selgitas, et adidas + Kanye West bränd avab spordimaailmale Kanye loovust, aidates kaasa selle valdkonna innovatiivsusele. Just seda on adidas alati soovinud – võimaldada  loovinimestel luua uusi lahendusi.

Yeezy ja adidase senine ühine edulugu – Yeezy Boots 350 – oli ajaloo kõige kiiremini läbi müüdud jalatsimudel, mis pälvis ühtlasi ka 2015. aasta lõpus  Footwear News poolt iga-aastaselt välja antava tiitli «Shoe of the Year».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles