Galerii ja video: kunstnik Jaak Visnap tänas tema kätt ravinud arste kolme litograafiaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Litograafiakunstnik Jaak Visnap andis koostöös Tallinn Art Space'iga Ida-Tallinna Keskhaigla (ITK) erakorralise meditsiini osakonnale üle kolm litograafiat, millega kunstnik soovib tänada haigla töötajaid, kes tema käevigastust ravisid. 

«Nagu kunstnik, on ka arst käsitööline,» ütles Visnap ning tänas kõiki ITK töötajaid, kes tema tervenemisele kaasa aitasid.  «Tänu teie tööle saan mina enda oma edasi teha.»

Erilist tänu avaldas Visnap ortopeed Vahur Metsnale, kes kunstniku kätt opereeris. «Kõige olulisem on see, et operatsioon sujub hästi, patsient jääb tööga rahule ja edasisi komplikatsioone ei esine,» ütles dr Metsna. «Saada kingitus oma igapäevatöö eest valmistab aga loomulikult head meelt.»

«On tähelepanuväärne, et erakorralise meditsiini osakonnas saab näha Eesti kunsti,» ütles ITK osakonna juhataja Märt Põlluveer. «See on tunnustus nii dr Metsnale kui kogu meie haiglale.»

ITKle kingitud teoste autorid ja teoste nimetused: Maarit Murka «Positsioon» , Külliki Järvila «Kaitseingel» ja Jaak Visnap «Vaatlejad». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles