Galerii! Üks ja ainus: ööklubi Teatri vallutasid seksikad imedemaa tegelaskujud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 25.juunil sõitsid vallatud Imedemaa tegelaskujud mööda Tallinnat, valides enda sihtpunktiks Eesti meelelahutuslikuima ööklubi - klubi Teater! Koos nendega muutus Teater hetkega uskumatuks Bacardi Wonderlandiks, mis pakatas värskusest, imedest ja lõpututest Bacardi ojadest, mis voolasid läbi kogu öö, viies külastajad meelierutavate show'dega tõelisele seiklusele!

Bacardi Wonderland oli ebamaine öö, kus kokku said muinasjutuline maailm, kaunid tegelaskujud, kes hoidsid pidutsejad kütkestatuna läbi kogu öö ning rumm, mille lõputult jooksvad ojad muutsid kõigi meeled erksaks, show sürreaalsemaks ning meeleolu ülevaks, nii et meeleolukas pidu kestis varaste hommikutundideni!

Foto: Jaanar Nikker

Kaunid neiud tantsisid sel ööl parima muusika saatel nii laval, koos klubi Teater tantsijatega enneolematut silmailu pakkudes, kui ka klubikülastajatega tantsuplatsil! 

Foto: Jaanar Nikker

Juba sel reedel, 1.juulil, saab klubist Teater aga maailma parimate suvepidude meka, sest uksed avab ST. TROPEZ BEACH CLUB! Loe rohkem suve lõbusaima peo kohta siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles