Kuidas meeldib? Liis Lemsalu ja Ott Leplandi uutest singlitest ilmusid tantsupõrandate vallutajatest remixid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 live: Anu Saagim`il käisid külas Liis Lemsalu, Ott Lepland ja Juss Haasma
Elu24 live: Anu Saagim`il käisid külas Liis Lemsalu, Ott Lepland ja Juss Haasma Foto: Erlend Štaub

Lauljate Liis Lemsalu ja Ott Lepland’i edetabeleid vallutavad värsked singlid «Sinu ees» ja «Sinine safiir» on saanud uue kuue Andres Aljaste, Andres Puusepp’a ning Kermo Hert’i käe läbi. 

Lauljate Liis Lemsalu ja Ott Lepland’i värsked singlid «Sinu ees» ja «Sinine safiir» on võitnud Eesti rahva südamed ning vallutavad edukalt edetabeleid, troonides näiteks raadio Elmari viimase nelja nädala TOP 10 esikohtadel.

Eesti, Rootsi ja Soome autorite koostöös sündinud Liisi uusima loo sõnade autoriks on lauljatar ise, kes esimese enda kirjutatud emakeelse tekstiga avas ühe väga isikliku tahu oma elust. Oti pala inspiratsiooniks on suvi, suvised seiklused ning hetked, mida nautida koos oma sõpradega.

Singlid püüdsid otsekohe ka DJ’de tähelepanu ning täna on teie ees remix’i-meistrite Andres Aljaste, Andres Puusepp’a ning Kermo Hert’i tantsulisemad nägemused.

Liis Lemsalu - Sinu ees (HERT Remix Radio)

Ott Lepland - Sinine safiir (Aljaste & Puusepp Tropical Remix)

Ott Lepland -  Sinine safiir (HERT Remix Radio)

Liisi ja Otti näeb ühel laval juuli lõpus aset leidvatel kontsertetendustel «BACKSTAGE», kus koos näitleja Juss Haasma’ga viivad nad seiklema põnevasse lavatagusesse maailma ning annavad aimdust, mida teevad artistid siis kui nad parasjagu laval ei esine. Liisi, Oti ja Jussi esituses kuuleb nende armastatud hittlugusid ning kõige uuemat suvist loomingut. Mõnusa huumoriga vürtsitatud kontsertetendused toimuvad 29. juulil Pärnus Sunseti terrassil, 30. juulil Tallinnas PADAs ning 31. juulil Tartus Loomemaja õuel. Piletid Piletilevist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles