Elu24 loosis Hard Rock Laagri festivali passi ja eksklusiivse fännisärgi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel aastal 15. juubelit tähistav Eesti raskeimalt rokkiv festival Hard Rock Laager kuulutas välja kõik tänavused artistid. 1.-2. juulil Vana-Vigalas aset leidval festivalil astub kahel laval üles kokku 22 bändi nii meilt kui mujalt. Hard Rock Laagri ametlik meediapartner Elu24 loosis ühele õnnelikule raskemuusika austajale välja festivali passi ja eksklusiivse fännisärgi. Vaata videost!

Seekordse festivali suuremad nimed on kahtlemata põhjamaise kõlaga. Meloodilist death metalit viljelev elav legend At The Gates (Rootsi), pagan black metali suurnimi Borknagar (Norra), kuus aastat legendaarset Iron Maidenit vokaaliga varustanud Blaze Bayley (Inglismaa), folk-metali üks rajajatest Cruachan (Iirimaa) ja doom-black metalit viljelev müstiline Batushka (Poola). 

Kodumaistest tegijatest astuvad lavale sel kevadel värske EP ilmutanud massiivne Horricane, hiljuti koosseisumuutuse läbi teinud Cantilena, neljanda albumi kallal töötav armutu Goresoerd ning peale pikka esinemispausi saab Hard Rock Laagri lavalaudadel näha ning kuulda ka Pedigreed.

Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Lisaks saab kaasa elada veel sellistele koosseisudele nagu Taak, Freakangel, Legshaker, Devlsy (Leedu), Legacy ID (Läti), Nevesis, Nihilistikrypt, Liblikas, Cookies, Statica, Catnap ja Abandoned Elysium. 

Elu24 reporter Meisi Volt ja fotograaf Erlend Štaub loosisid ühele õnnelikule raskemuusika austajale festivali passi ja eksklusiivse T-särgi! 

Palju õnne, Egle Vilter, loosiõnn naeratas just Sinule! Täpsemad juhised ootavad Sind juba Facebooki postkastis! Head rokipidu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles