Hirmo Faktor toob sellel suvel Pärnusse Hollandi house-muusika legendi Chocolate Puma!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chocolate Puma
Chocolate Puma Foto: Chocolate Puma

Eesti populaarseim elektroonilise tantsumuusika raadiosaade ja pidudesari Hirmo Faktor rõõmustab kõiki klubimuusikasõpru traditsioonilise suvepeoga 15. juulil Pärnus klubis Sugar. Peaesinejaks on sellel õhtul legendaarne Hollandi house-muusika duo Chocolate Puma.

Haarlemist pärit René ter Horst ja Gaston Steenkist on loonud viimase 25 aastat jooksul muusikat erinevate artistinimede all. Aastal 2000 alustatud projekt Chocolate Puma on neist aga edukaim. Hollandi house-muusika ristiisadeks nimetatud meeste debüütsingel «I Wanna Be U» sai globaalseks hitiks, lugu tõusis ka Briti singlimüügitabeli TOP 10-sse.

Chocolate Puma segab oma loomingus kokku palju erinevaid stiile - sealt leiab mõjutusi nii funky-, klassikalise house-, disco- kui ka hip-hop-muusikast. Täna on nende plaadifirmaks kodumaine Spinnin’ Records, mis on üks maailma suurimaid tantsumuusikat väljastavaid ettevõtteid. Hetkel vallutab klubitabeleid koostöös Hollandi superstaariga Oliver Heldens valminud lugu «Space Sheep».

Omanimelise sarja vedaja Kristjan Hirmo on Chocolate Puma saabumisest elevil: «Olen nende sette saanud kuulda viimasel paaril aastal Amsterdam Dance Event ja Miami Music Week festivalidel ning mul on tõesti hea meel, et lõpuks jõuavad tantsumuusika ajalugu tugevalt mõjutanud mehed ka Eestisse esinema. Suur au on sellise legendiga ühist DJ-pulti jagada.»

Samal õhtul astub lavale ka Hirmo Faktor pidudesarja ja raadiosaate tihe külaline Kert Klaus. Klubi Sugar uksed avatakse kell 23:00, klubi suveterrass avatakse kell 22:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles