Liiga vähe! «Troonide mängu» tegijad avaldasid, mitu episoodi on jäänud sarja lõpuni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: HBO

Hittsarja «Troonide mäng» loojad David Benioff ja D.B. Weiss avaldasid, et sarja lõpp on lähedal.

Produtsendid andsid pärast palju kiitust pälvinud kuuenda hooaja finaalepisoodi intervjuu väljaandele Deadline ja ütlesid, et ei soovi sarja mõttetult venitada.

«Me tahame lahkuda siis, kui inimesed seda sarja veel vaatavad ja see neile väga meeldib. Lahkume tipphetkel, mitte ei oota, kuni meid välja vilistatakse,» ütles Weiss.

Benioff täpsustas, et nad ei tee George R.R. Martini raamatutel põhinevat sarja üle 75 episoodi. Kuuskümmend episoodi on juba nähtud, mis tähendab, et uusi osasid tuleb kõige rohkem viisteist.

«Me räägime veel kahest hooajast,» seletas Benioff. «Juba päris alguses plaanisime, et teeme kogu selle asja ära 70 kuni 75 tunniga ja nii see lähebki. Ütleme siis praegu nii, et 73. See, mida Dan liigse venitamise kohta ütles, on tõsi, kuid lisaks sellele soovime lihtsalt jutustada sidusa loo, millel on korralik algus, keskpaik ja lõpp.»

«Me oleme lõppu juba mõnda aega teadnud ja me kihutame selle poole. Viimased kaadrid pühapäevasest episoodist näitasid seda hästi. Daenerys seilab viimaks tagasi Westerosse, Jon Snow on Põhja kuningas ja Cersei istub Raudtroonil. Ja me teame, et Öö Kuningas ootab neid kõiki. Kõik malendid on nüüd laual,» lisas Benioff.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles