Superstaari Jana astub üles Jaak Joala laulude galal

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siiri Sisask
Siiri Sisask Foto: Mihkel Maripuu

Jaak Joala laulude galakontsertide sarja esinejate nimekirja lisandus «Eesti otsib superstaari» teise hooaja võitja Jana Kask.




Jana esineb kõigil neljal 22.-26. oktoobril Eesti erinevates kontserdisaalides toimuval galal meie estraadilegendi läbi aegade suurima hittlauluga «Unustuse jõel».



Koos Jana Kasega astuvad Pärnus, Tartus, Jõhvis ja Tallinnas üles Gerli Padar, Mikk Saar, Lea Liitmaa, Riho Sibul, Chalice, Tanel Padar, Jaagup Kreem, Birgit Õigemeel, Dave Benton ja Siiri Sisask.



«Esitada Jaak Joala «Unustuse jõel» on mulle kindlasti väljakutse. Tegu on Eesti ühe armastatuma looga ja kogu kontserdi ühe tipphetkega,» kommenteeris Jana Kask.



«Ma tean, kui hoolikalt on lauljad sellesse projekti valitud ning loodan, et publikule meeldib minu esitus,» lisas laulja.



Galakontserdid on lisa 6. juulil Tallinna Lauluväljakul toimunud kontserdile, kus kümne tuhande pealtvaataja ees taaselustati Jaak Joala tuntumad lood läbi kogu tema suurepärase karjääri.



Oktoobrikuisteks galakontsertideks on lauluväljakul kõlanud kava täiendatud nii laulude kui esinejate poole pealt. Lisaks Jana Kaskile lisandus septembris lauljate ritta ka Siiri Sisask.



Estraaditähe lugude uued seaded on teinud Tõnis Kõrvits, taustavokaale laulavad Kaire Vilgats, Dagmar Oja, Rolf Roosalu ning Raimondo Laikre.



Kontserdid toimuvad 22. oktoobril kell 20 Pärnu kontserdimajas, 23. oktoobril kell 20 Jõhvi kontserdimajas, 25. oktoobril kell 18 Tartu Vanemuise kontserdimajas ja 26. oktoobril kell 18 Tallinna Linnahallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles