Tule kaasa elama Eesti pikima, rekord-šašlõki valmistamisele!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lepapuust ökogrilli saab kasutada nii sise- kui välitingimustes. Süsi saavutab grillimistemperatuuri 15–20 minutiga, grillimine ise kestab 40–70 minutit.
Lepapuust ökogrilli saab kasutada nii sise- kui välitingimustes. Süsi saavutab grillimistemperatuuri 15–20 minutiga, grillimine ise kestab 40–70 minutit. Foto: Erakogu

 

Tallinna elanikele ning linna külalistele avaneb kolmapäeval,  29. juunil võimalus elada kaasa Eesti pikima, rekord-šašlõki valmistamisele ning ühtlasi tunda rõõmu kaunist suvisest õhtupoolikust, nautides grillroogasid ja Borjomi keha kergendavat mineraalvett.

Selle nädala kolmapäeval korraldab Borjomi järjekordse grill-pikniku kuhu oodatakse rohkearvulist osavõttu. Külalistele pakutakse tasuta grill-roogasid ning Borjomi mineraalvett. Ürituse raames püstitatakse ka üks omapärane rekord – grillitakse Eesti pikim, 25-meetrine šašlõkk.

Rekordi korraldamisele on sponsorina õla alla pannud Saaremaa Lihatööstus. Rekordi registreerimist ning tingimustele vastavust jälgivad audiitorfirma PricewaterhouseCoopers Estonia esindajad.

“Piknikukultuur on Baltikumis järjest enam populaarsust võitmas. Meie korraldatav suvine üritus on kanda kinnitamas ka teie pealinnas, Tallinnas.” ütleb IDS Borjomi Europe esindaja Tatjana Rudienė. “Loodame selle ürituse käigus tutvustada Borjomi naturaalse mineraalvee kergendavat mõju peale tõhusat söömaaega. Nii nagu seda teavad selle loodusliku vee ammused austajad.”

Rotermanni kvartali siseväljakul jagatakse külalistele välja 600 portsjonit grillitud liha koos kuuesaja pudeli mineraalveega. Borjomi looduslik mineraalvesi on piknikulise asendamatu kaaslane, taastamaks mõnusat ja kerget tunnet. 

Pikniku meeleolu loomiseks kaetakse Rotermanni kvartali siseväljak muruga, millele saabuvad külalised saaksid laiali laotada oma piknikulinad. Muusikalist meelelahutust pakub Denise Fontoura koos oma bossa nova bändiga.

NB! Ebasoodsate ilmaolude korral võtavad ürituse korraldajad õiguse grill-pikniku edasilükkamiseks. 

Foto: promo
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles