Hard Rock Laagris esinev Cantilena avaldas verivärske video

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hard Rock Laagris esinev Cantilena avaldas verivärske video
Hard Rock Laagris esinev Cantilena avaldas verivärske video Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Eeloleval nädalavahetusel Hard Rock Laagri lavalaudadel mängiv kodumaine trash metalit viljelev Cantilena avaldas täna verivärske video uuele singlile «Sentiments». 

Kodumaa üks suurimaid thrash metali nimesid Cantilena on pärast vokalisti vahetust võtnud suuna heavy metalile ning vürtsitanud seda groove metaliga. Lauljatrooni võttis vastu Soome bändi Kiuase endine vokalist Asim Searah. Pakistanist pärit Asim on andnud bändi temperamendile värske mõõtme ja tema vokaalimeloodiatest on saanud uute lugude firmamärk.

Suurimateks õnnestumisteks peab bänd mitmeid esinemisi nii Euroopas kui kodumaal bändidega, nagu Angelus Apatrida, Shining, Oomph, Stam1na, Toxic Holocaust, Exhumed, Nervosa jt. Samuti on soojendatud selliseid hiidgigante, kui Sepultura, Overkill ja Sybreed. 2010. aastal andis bänd välja EP pealkirjaga «Metallinn» ning 2012 aastal kauamängiva albumi «Violent Peace».

Hiljuti koosseisumuutuse läbi teinud ja uue muusikavideo avaldanud Cantilenat saab kuulda ja näha juba laupäeval, 2. juulil Hard Rock Laagri pealaval.

Link videole SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles