Kristel Aaslaid kaotas kihlveo ja hakkab teetööliseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti staarid sõlmisid lustaka kihlveo: Genka, Kristel Aaslaid ja Indrek Vaheoja
Eesti staarid sõlmisid lustaka kihlveo: Genka, Kristel Aaslaid ja Indrek Vaheoja Foto: Promopilt

Hispaania jalgpalli EM turniirilt välja löönud Itaalia koondise abiga peab Eesti laulja ja näitleja Kristel Aaslaid ametit vahetama ning hakkama teetööliseks, kuna kaotas Genka ja Indrek Vaheojaga sõlmitud kihlveo.

Eesti tippmuusikud Kristel Aaslaid, Genka ja Indrek Vaheoja sõlmisid jalgpalli Euroopa meistrivõistluste eel lustaka kihlveo, mille kaotamisel on lubanud Kristel hakata teetööliseks, Genka kirjutada Alari Kivisaarele räpiloo ning Indrek Vaheoja kanda suve lõpuni Enrique Iglesiase pildiga t-särki.

Kristel panustas Hispaaniale, Genka – Prantsusmaale ja Vaheoja – Saksamaale. Kui mehed püsivad veel mängus, siis Kristeli jaoks on kihlvedu läbi ning multitalendil tuleb nüüd lubadust täita.

Turniiri suurfavoriitide Prantsusmaa ja Saksamaa võiduvõimalused on võrdsed – ennustusportaali OlyBet koefitsientide järgi pretendeerivad mõlemad EMi meistritiitlile koefitsiendiga 3,75 ning turniiri lõpptulemus on endiselt lahtine.

Kui Genka ja Vaheoja kihlveo tulemust prognoosida, siis hetkeseisuga peaks pigem Vaheoja juba Enrique särki triikima hakkama, kuna OlyBeti analüütikute arvutustel tuleb umbes 80% tõenäosusega see tal siiski selga ajada! Õnneks kinnitas Vaheoja kihlveo sõlmimisel, et särk on tal juba hangitud.

«Võimaldame tal enda lohutamiseks panustada ka sellele, kas ta peab ikka Enrique Iglesiase särki kandma või mitte,» – lisas staaride kihlveo registreerinud OlyBeti spordiennustuse juht Vladimir Dratšjov.

Hea uudis ootab aga nii Eesti hip-hopi kui ka Prantsusmaa koondise fänne. Kuna Genka panustas just Prantsusmaa võidule ning turniiri peremeeste võitu prognoositi algusest peale, siis tõenäoliselt saab räppar Alari Kivisaarele 100 000 laigi loo ära teha! Kolm aastat tagasi lubas Sky Plusi raadiohääl Alari Kivisaar hakata lauljaks, kui stuudios tehtud pilt kogub 100 000 laiki. Kahe päevaga oli number koos, ent fännid pole oodatud lugu seni kuulda saanud. Kui Genka kihlveo võidab, loob see ka omamoodi pretsedendi, sest seni pole Sky Plus kordagi Eesti räppi eetrisse lasknud.

Vaata muusikute lubadusi Instagramis!

Varsti on jalka EM. Teen suure panuse. Life is a gamble #jalkaem #euro2016 #olybet

A video posted by Genka (@paksbasilio) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles