Pitsist õhtukleit paljastas Evelini ümara kõhukese

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi kuninganna Silvia ja president Toomas Hendrik Ilves õhtusöögilauas.
Rootsi kuninganna Silvia ja president Toomas Hendrik Ilves õhtusöögilauas. Foto: SCANPIX

Eesti president Toomas Hendrik Ilves jõudis eile, 18. jaanuaril koos abikaasa Evelin Ilvese ning ametliku delegatsiooniga Rootsi, kus kolm päeva vältava visiidi raames kohtutakse muu hulgas kuningliku perekonnaga ning mitmete kõrgete ametiisikutega. Riigivisiidist enim on siiski kõmuainet pakkunud proua Ilvese ekstravagantsed kostüümid.

Rootsi saabus presidendiproua hallikas-valges viltmatlis ja vene bojaari peakatet meenutava mütsiga, mille oli disaininud noor vildikunstnik Eve Tiidolepp. Mantli alt paljastus sama kunstniku poolt valmistatud villane kärtssinine kleit pitsist kaelusega. 

Õhtupoolikul toimus kostüümidraama teine vaatus, kui presidendipaar koos Rootsi kuninglikega suundus visiidile Eesti Majja ja Eesti kooli. Seks puhuks oli Evelin üll pannud Ülle Pohjanheimo loomingu, mis koosnes helebeežist kostüümist ja heleroosa lipsukesega puudrikarbikest meenutavast kübarast.

Kostüümi peal kandis proua Bastioni peakunstniku Merike Pääro rohke ornamentikaga kaunistatud helehalli keepi ning Aurumis valmistatud ehteid. 

Õhtul kuningalossis peetud banketil kandis Evelin hallikasrohekat hõbekuulikestega kaunistatud pitsist ja tüllist õhtukleiti, mis tõi armsalt esile presidendiproua ümara kõhukese. Õhtutualeti oli disaininud samuti Merike Pääro. Ehted õhtukleidi juurde - hõbekiilid kõrvarõngasteks - olid Anneli Tammikult.

Kuidas Sulle meeldib Evelyni õhtukleit? Kas meie esileedi võib olla titeootel?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles