Lena Headey: «Troonide mäng» taheti lõpetada veel jõhkramalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cersei Lannister (Lena Headey)
Cersei Lannister (Lena Headey) Foto: HBO

Näitlejanna Lena Headey, kes kehastab hittsarjas «Troonide mäng» Cersei Lannisteri, on sündmuste arenguga igati rahul.

Kuuenda hooaja viimases osas saab Cersei oma tahtmise, hävitab kogu ususekti ning istub Raudtroonile, vahendab Entertainment Weekly.

«Käsikirja lugedes oli mul irve näol. See kohutab ja erutab ja häirib kõiki, sest nad on korraks Cersei poolt,» ütles 42-aastane näitlejanna. «Ma ei suutnud toimuvat uskuda ja olin täitsa šokeeritud. Lugesin stsenaariumi umbes üheksa korda ja arvasin, et nad teevad nalja.»

«Nüüd mõtlen edasi sellele, kes talle hukatuse toob. Ta võib seal istuda kõigest hetkeks. Loomulikult mõistatan, et mida paganat nüüd järgmiseks toimub... Hakkame mängima mängu, mida mängime igal hooajal: kes istub Raudtroonile järgmisena?»

Lisaks usujuhtidele hävisid Cersei vallandatud põrgutules sajad inimesed, nende hulgas Margaery Tyrell (Natalie Dormer) ja Loras Tyrell (Finn Jones).

Cerseid piinanud nunn Unella (Hannah Waddingham) sai aga karmima saatuse osaliseks ja pidi veetma oma viimased päevad koletisliku Mäe piinamist taludes.

«See on nii räpane, nii hea. Kõik nägid, mis nende kahe vahel juhtus. Ma usun, et inimesed kiidavad selle heaks. See on nii haige, et see on hiilgav. See stseen pidi olema hullem, kuid produtsendid ei suutnud seda ekraanile panna. Vaatajad nägid leebet versiooni, mis oli siiski piisavalt kohutav. Ma valiksin iga kell õhkulendamise kui selle,» rääkis Headey.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles