Demi Lovato: ma ei uskunud, et ma 21-aastaseks elan

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Lovato
Demi Lovato Foto: SCANPIX

Lauljatar Demi Lovato rääkis avameelselt oma söömishäiretest ja sõltuvusprobleemidest.

23-aastane Demi ei uskunud, et ta 21. sünnipäeva tähistab - just sel ajal olid tema probleemid kõige hullemad. 

Lauljatar on alates 2012. aastast kaine olnud ja ta rääkis ajakirjale American Way, et ta käib siiani anonüümsete alkohoolikute koosolekutel.

«Ma elasin kiiret elu ja oleks pidanud noorelt surema. Ma ei uskunud, et ma 21-aastaseks elan,» tunnistas ta.

Lovato sattus esimest korda ravile 2010. aastal, kui tal diagnoositi bipolaarne meeleoluhäire ja buliimia.

Lovato sõnul sai ta rehabilitatsioonikeskuses buliimia ja bipolaarse häire sümptomid kontrolli alla, kuid sõltuvusi mitte.

«Mõtlesin, et ma ei ole ju ravil uimastite või alkoholi pärast... Kuid kui uuesti sööma hakkasin, läksid teised probleemid hullemaks,» tunnistas ta.

Lauljatar läks aasta hiljem taas võõrutusravile ja viibis umbes aasta Lääne-Hollywoodis kainete majas. Ta jõi oma viimase dringi 2012. aasta jaanuaris ja käib siiani regulaarselt anonüümsete alkohoolikute koosolekutel.

Lovato ei arvanud, et temast võib fännidele eeskuju saada.

«Ma ei läinud ravile, mõeldes, et okei, ma olen nüüd eeskuju... Mõnikord ei meeldinud mulle üldse, et mu õlul selline vastutus oli, kuid nüüd on sellest saanud osa minu elust. See paneb mind enda eest vastutama,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles