Raadio 2 suveprogrammi raamib kirju #bändisärgisuvi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
katse
katse Foto: katse

Raadio 2 viib sel suvel esmakordselt otsad kokku ja kuulutab välja tänavusuvise läbiva joone suveprogrammis, selle ümber, kohal ja all – selleks on #bändisärgisuvi!

Just algas kõige soojem aastaaeg. Ees on mitu muusikaga täidetud kuud; festivalid, peod, vedelemine looduses. Lisaks tähendab eestlastele suvi võimalust ringi käia ilma ennast talvevattidesse mässimata.

Üksikuid päevi, mil soovitatakse kampaania korras mõni muusikaga seotud särk selga panna, on varasemaltki tehtud ja maha hõigatud. Aga olgem ausad, kellele see päev, mil peaks oma Coldplay või Justamendi särgiga tööle minema, ikka hommikul unise peaga meelde tuleb.

Sestap saab esmakordne #bändisärgisuvi olema põhjalik ja kauakestev. Raadio 2 innustab kõiki oma kappides leiduvaid bändisärke kandma, neist pilte tegema ja meiega jagama!

Lisaks näeb alates sellest nädalast igal nädalal üht videolugu inimesest, kel on võimas bändisärkide kollektsioon. Iga õhtuse vööndi saade pühendab suve jooksul vähemalt ühe saate jagu tähelepanu enda esindatava skene särgindusele. Otsa teevad lahti juba Rockiministrid Jon Mikiver ja Bert Järvet juba sel kolmapäeval, 29. juunil kell 21 oma saates “Rockiministeerium”.

Kõik, kes uhkusega oma lemmikbändi särgi tõmbavad, on teretulnud sellest pilti tegema ning seda üleslaadides kasutama hashtagi #bändisärgisuvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles