Galerii! Pärnus esitleti suvist moodi

Madis Sinivee
, foto - ja videoreporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnus laotasid Eesti moe- ja ehtedisainerid lahti oma loomingu varasalve. Juba neljandat aastat viib kuurordigalerii Central Pärnu kesklinnas Aia-Rüütli tänava ristumiskohas alleel läbi suviseid moealleesid.

Selleaastased moepühapäevad haaravad terve päeva, kestavad keskpäevast kella kuueni õhtul ning on merekultuuriaasta puhul mereteemalised. Tulemas on veel kaks suvist showd: üks 24. juunil ja teine 21. augustil.

Moeturul osalesid: Iris Janvier, Ionic2 (Tuuliki ja Iris Peil), Raili Nõlvak, Lisa Kroeber Jewellery, Kätrin Beljajev Jewellery, Art Kvarta Jewellery, Helina Eha HE Disain ja Oriflame, Lillemantlid, Merike Varendi, Endla Murd, Piret Hallik-Sass, Krista Hanvere, V-Butiik. Kohal olid ka Klaveriloomad, Oriflame, Kaire Miiteri Magrada, kohaliku toidu ja joogi valmistajad: Tori-Jõesuu Siidri- ja Veinitalu, Kapteni talu kalakohvik, Supersmuuti, Ahoy sushi, Manosun.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles