Adele'i imeline muutumine!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
British singer Adele holds the Grammy awards for the Best New Artist and Best Female Pop Vocal Performance for "Chasing Pavements during the 51st annual Grammy awards held at the Staples Center in Los Angeles, on February 8, 2009. AFP PHOTO / VALERIE MACON
British singer Adele holds the Grammy awards for the Best New Artist and Best Female Pop Vocal Performance for "Chasing Pavements during the 51st annual Grammy awards held at the Staples Center in Los Angeles, on February 8, 2009. AFP PHOTO / VALERIE MACON Foto: VALERIE MACON/AFP

Adele oli selleaastase Glastonbury festivali täht!

Laulja Adele on peale väikest muusikast eemalolekut teinud tõeliselt sensatsioonilise tagasituleku!

Selleaastasel Galstonbury festivalil ei andnud ta mitte ainult suurepärase kontserdi, vaid nägi seejuures ka ise täiesti suurepärane välja!

Emadus on talle ilmselgelt hästi mõjunud. Imeline Adele mõjub rahuliku ning õnnelikuna ning peale selle on ta veel hulga kaalu kaotanud ja näeb välja parem kui eal varem!

Vaata pilte kaunist lauljannast siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles