Kunagisele Top Gun'i staarile Kelly McGillisele tungiti sissemurdmise käigus kallale!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly McGillis ja Tom Cruise 1986. aasta hittfilmis «Top Gun»
Kelly McGillis ja Tom Cruise 1986. aasta hittfilmis «Top Gun» Foto: Vida Press

Kelly McGillis, kes Tom Cruise kõrval Top Gun'is peaosa täitis, langes 17. juunil oma kodus sissemurdmise ning kallaletungi ohvriks.

Näitlejanna, kes Top Gun'is instruktor Charlie't mängis, lausus, et kallaltung leidis aset umbes kell 21.00 ajal kui ta koju jõudis ning mõistis, et seal on peale tema veel keegi.

Järgmisel hetkel nägi ta endale koridoris lähenevat üht naisterahvast, kes väitis, et on seal kuna Kelly pidavat teda Twitteris ahistama. Kelly sõnul ei vasta see aga tõele.

58-aastane näitlejanna põgenes seepeale välja, kus tal õnnestus politseisse helistada. Samal ajal õnnestus võõral naisterahval talle aga kallale tungida.

Politsei saabudes naine, kelle nimi on Laurence Marie Dorn, vahistati. McGillisega on kõik korras. Ta jagas vahejuhtumit oma Facebook'i leheküljel ning sõnas, et temaga on kõik korras.

Loe lähemalt juhtunu kohta siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles