Paris Jackson nimetas Michael Jacksoni kohta käivaid väiteid rämpsuks: mu isa on alati olnud ja jääb süütuks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Jackson
Paris Jackson Foto: SCANPIX

Paris Jackson asus isa kaitsele ja rõhutas, et väited, justkui oleks Michael Jacksoni rantšost leitud lademetes lapspornot, ei vasta mingi juhul tõele.

Kõigest mõned päevad enne Jacksoni seitsmendat surma-aastapäeva avaldas Radar Online väidetava politseiraporti, mis kujutab lauljat «uimastite- ja seksihullu kiskjana».

Jacksoni 18-aastane tütar Paris lükkas Twitteris väited ümber.

«Kahjuks müüb negatiivsus hästi. Palun teil kõigil ignoreerida seda rämpsu ja parasiite, kes teevad karjääri mu isa laimamisega,» kirjutas Paris. «Kõige puhtamad inimesed rebitakse alati tükkideks. Seda tõestatakse ikka ja jälle, et mu armastatud isa on olnud ja jääb igavesti süütuks.»

Santa Barbara šerifi jaoskonna esindaja Kelly Hoover ütles, et Neverlandi rantšost avaldatud dokumente ei avaldanud veebilehele võimud. Ta lisas, et mõned dokumendid paistsid olevat koopiad šerifi jaoskonna dokumentidest ja paistis ka, et mõned «tõenduslikud fotod» olid tehtud politseitöötajate poolt. Samas hoiatas ta, et paljud teised fotod ja dokumendid olid «ilmselgelt saadud internetist» või muudest allikatest ja need kõik olid segatud segamini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles