Galerii: Dom Party VOGUE laval särasid tuhandeid eurosid väärt aksessuaarid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 17.juunil, toimus klubis Teater koostöös Jack Daniels Honey'ga läbi aegade säravaim, kauneim ja glamuurseim pidu: Uksed avati Dom Party VOGUE maailma! Öö, mil laval laval sai näha säravaimat show'd, kus Dom Party diivasid kaunistasid Kuldkrooni poolt tuhandeid eurosit väärt aksessuaarid! Öö möödus säraküünalde saatel, nautides Jack Daniels Honey magusat vürtsi ning suurejoonelist lava-showd klubi Teater kõikidel lavadel!

Strike a Pose: Uksed avas Dom Party VOGUE! Möödunud reedel säras klubi Teater üle linna. Majaesine haaras tähelepanu juba kaugelt ning punane vaip saatis Teatri külastajad DOM PARTY maailma, kus ees ootasid VOGUE'i diivad, suurejooneline show ja tõeline tähesära - viimase tõi kohale Kuldkroon vastupandamatult kaunite Ondina pärlitega! Klubi Teater täitus üheks ööks karmikäeliste diivade, hapra ilu ja vastupandamatu säraga! 

Foto: Jaanar Nikker

Luksusautod, kaunid artistid ja vapustav lavashow ja see on alles algus. Dom Party - see on pidu, kus meelelahutus algab veel enne klubisse sisenemist.

Foto: Jaanar Nikker

Järgmine Dom Party tuleb taas juba juulis, kuid sel reedel, jaanipäeval ootab klubi Teater kõiki troopilselt kuuma jaanipäeva pidama TROPICANA peol! Rohkem infot peo kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles