Gigi D’Agostino ei esine Pühajärve jaanitulel: artisti esindaja ei suuda korraldada staari kontsertpaika saabumist (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gigi D'Agostino
Gigi D'Agostino Foto: promo

Tänavu jaanipühadel tähistab juba legendaarseks saanud Pühajärve Jaanituli suurejooneliselt kümnendat sünnipäeva ja toob lisaks Eesti popmuusika paremikule lavale Hispaania DJ Sak Noeli ja Euroopa ühe hinnatuima naisartisti INNA. Selgus aga, et üks väljakuulutatud peaesinejatest, Itaalia DJ ja artist Gigi D’Agostino jaanitulel ei esine.

"Seoses logistiliste probleemidega ei esine sel aastal Pühajärve jaanitulel Gigi D’Agostino. Korraldajafirma Monster Music OÜ on täitnud artisti ees kõik oma kohustused ja teinud endast kõikoleneva, kuid äsja meile saabunud info kohaselt ei suuda artisti esindaja korraldada artisti kontsertpaika saabumist. Gigi D’agostino asemel esineb Pühajärve jaanitule juubelipeo avapäeval pealaval eri-show'ga Eesti elektroonilise muusika maailmanimi Cartoon. Show pürotehnilised efektid loob RUF ilutulestikud," teatas Pühajärve Jaanituli.

Foto: Gert Nõgu

"Kogu programm toimib plaanipäraselt – kahel päikesepaistelisel suvepäeval esinevad Pühajärve jaanitule 10. juubeli raames INNA(Rumeenia), Sak Noel(Hispaania), Smilers, The Sun, Ott Lepland, Shanon,Terminaator, Koit Toome, Karl-Erik Taukar, Jüri Pootsmann, Meisterjaan, Suur Papa, Cartoon. Sel aastal on Pühajärve pargis siiani suurim lava ja lõbustusatraktsioonide produktsioon, Tivoli, Benjihüpped ja palju muud. Üle aastate on oodata sooja ja päikesepaistelist jaaniilma."

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles