Kane’s Surf Challenge’il osalejad said kokku Männiku Wake Parkis, kust näitleja Priit Pius lahkus pisut longates

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval, 20. juunil oli Surfilaagri eelsoojendus ehk korraldustiim ja Kane’s Surf Challenge’il osalejad said kokku Männiku Wake Parkis, kus tegid vee peal mõned ekstreemsemad tiirud.

Foto: Madis Sinivee

Kõigil, kes kohale tulid, oli kahtlemata väga lõbus esmaspäev.

Hasart on kerge tekkima ja nii mõnigi, kes alles esmakordselt uue alaga kokku puutus, tahtis oma võimed proovile panna ja katsetas ka kergemaid trikke ning hüppeid, kusjuures edukalt! Priit Pius küll õhtu lõpuks veidi lonkas, aga tegijal ikka juhtub ja loodetavasti läheb valu kiirelt üle.

Foto: Madis Sinivee

„Kõik veespordalad on suvel oma kohal ja tuulevaiksel ilmal saab ka kindlasti Surfilaagris proovida erinevaid spordialasid!" lubab Surfilaagri peakorraldaja Helen Unt. 

Igal juhul tasub wakemine proovimist, sest see on üks tõsiselt vahva  katsumus ja üldiselt saab toredate juhendajatega asja suhteliselt  kiiresti käppa. Kui korra on juba lauale astutud, siis kindlasti tahetakse uuesti!

Foto: Madis Sinivee

Võistlejad teevad teevad veel igal võimalikul ajal vapralt trenni, aga teistega kohtumiseni Surfilaagris! 

Vaata meeleolukaid pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles