Udrikus toimub elektroonilise muusika festival IIL: laval ka Avoid Dave ja Reket

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avoid Dave ja I Wear* Experiment andsid ühise kontserdi Rock Cafes, Taavi Paomets
Avoid Dave ja I Wear* Experiment andsid ühise kontserdi Rock Cafes, Taavi Paomets Foto: Marianne Ubaleht

Tapa lähedal Udrikus toimuv elektroonilise muusika festival IIL 2016 toob Lääne-Viru metsade vahele üle 20 kodumaise artisti ja DJ.2 

8.-9. juulil toimuv vabaõhusündmus on pühendatud värskele elektroonilisele muusikale ning hindamatule Eesti suvele. Esinejate nimekirjast võime leida nii tuntud kui vähemtuntud live artiste ja DJ-sid, lisaks värske valik elektroonilisema kõlaga kodumaist räppmuusikat!

IILi korraldajate sõnul on tulemas midagi lõõgastavat kõigile neile, kes tahavad nautida elektroonilist tantsumuusikat eemal tossustest klubidest ja linnakärast!

Foto: Promopilt

«Tõstatame küsimuse – miks tulla festivalile kuulama muusikat, mida on võimalik kuulata ka klubis?» räägib IILi peakorraldaja Mart Rauba. «Elektroonilise muusika puhul on tegu ju lõpmatu vaidlusega, mingi osa inimestest arvab ja jääbki arvama, et DJ on kõigest inimene, kes vajutab mingit nuppu ja musa tuleb! Eks mingil määral ole neil ju õigus ka, seega kutsusime IILile just need plaadikeerutajad, kes teevad asja huvitavamalt ja teavad täpselt, mis toimub alternatiivsemal klubimaastikul nüüd ja praegu! Kui lisada veel kaunis loodus ja värske õhk, on tulemuseks midagi maagilist!»

Esimese õhtu naelaks on Aasta Elektroonikaartist tiitli võitnud Avoid Dave’i soolo live, teisel õhtul astub üles räpisensatsioon Reket. Täielik esinejate nimekiri koos muu infoga on saadaval sündmuse kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles