Saaremaa Rannapeo jaanifestivalil hullutab rahvast suur hulk parimaid Eesti artiste

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mändjala Jaanituli 2016
Mändjala Jaanituli 2016 Foto: promo

Jaanilaupäeval ja jaanipäeval, 23.-24. juunil, leiab Saaremaal, Mändjala Rannas ja kämpingus aset igavesti vige Saaremaa Rannapeo jaanifestival “Mändjala Jaanituli 2016”, kus lavale astub hulgaliselt häid Eesti artiste. Festivalil on avatud kaks lava, otse mererannas asuv Rannalava ning eemal mändide all asuv rannaklubi peotelk.

Esimesel peopäeval 23. juunil annavad kontserdi Karl-Erik Taukar koos bändiga ning Merlyn Uusküla, kelle 90-ndate teemaline lugu “Raju reede” hetkel edetabeleid ja raadioeetreid vallutab ning kindlasti kuuleb Merlyni kavas ka unustamatuid ansambli Nexus hitte. Lisaks esinevad Mändjalas toimuval jaanipeol veel Smilers, legendaarne bänd Fix, kelle hittlugu “Jaanipäev” on Eesti riigi mitteametlik jaanihümn, lisaks peobänd Patune Pool, vanameister ja Karavani hõbekõri Karl Madis, punk-rocki legend Vennaskond, tantsumuusikat viljelev lauljatar Renate ning ansamblid Kruuv ja Silja. Rannalaval jätkub pidu varavalgeni DJ-de saatel.

Foto: SeeSee fotostuudio

Neljapäeval, 23. juunil on bändide järel toimuva öödisko teemaks “Eesti Pidu” ning reedel 24. juunil “Kuumad 90-ndad”. Eraldi on avatud Sounds of Hip-Hop suur rannaklubi peotelk, kus mõlemal päeval mängib plaate DJ Möls ning 23. juunil esineb räppar Suur Papa ja 24. juuni Beebilõust.

Foto: Madis Sinivee

Adrenaliini pakub katapult, mis soovijaid sümboolse tasu eest kõrgele taevalaotusesse lennutab ning kohapeal on avatud ohtralt söögi- ja joogikohti, samuti töötab rõõmuks neile, kes välitoitu süüa ei soovi, mõlemal päeval Mändjala Kämpingu restoran. Kohapeal on avatud telklaager ning majutus toimub ka Mändjala kämpingutes.

Korraldajad panevad külalistele südamele, et Mändjala kämpingus on keelatud klaastaara ja lahtise tule tegemine. Küll aga on kohapeal olemas ohtralt grillvanne ja aluseid, mida ka telklaagris kasutada saab.

Piletid Mändjala Jaanitulele on müügil Piletilevi müügikohtades ning kuni 22. juuni hilisõhtuni on pääsmed eriti hea hinnaga – kahepäeva pilet maksab vaid 17 eurot. 23. juunil ja kohapeal on kahepäeva pileti hind 20 ning päevapiletid on mõlemaks päevaks võimalik osta 15 euroga. Kõigi piletite hinnas sisaldub ka käepael, millega saab peoalalt sisse-välja liikuda. Eraldi on võimalik osta ka VIP pileteid, hinnaga 40 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles