Raju peokaader: superstaarisaate kasvandik Jana Liisa on suureks kasvanud ja pidutses vallatult Malibus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidu Summer Break ehk superstaarid avasid suvehooaja klubis Hollywood. Jana Liisa Johannson
Pidu Summer Break ehk superstaarid avasid suvehooaja klubis Hollywood. Jana Liisa Johannson Foto: Harry Tiits Photography

Elu24 lugeja saatis meile raju peokaadri saates «Eesti otsib superstaari» tuntuks saanud noorest lauljannast Jana Liisa Johannson-ist, kes sel aastal täisealiseks sai ja juba teab, kuidas üks raju pralle välja nägema peab.

«Superstaarisaates tuntuks saanud Jana Liisa Johannson Malibus vallatult pidutsemas. Pilt on pärit Disco Malibu Facebooki lehelt ja postitatud sel kuul, 11.juunil,» kirjutas meile lugeja, saates raju kaadri peolt.

Jana Liisa sai tuntuks saatest «Eesti otsib superstaari», kus jõudis finaali. Lisaks astub neiu igal reedel üles «Me armastame Eestit» saates bändi ühe solistina.

Koostöös muusikutega mitmeid lugusid välja andnud lauljanna on hoidnud muusikamaastikul muidu tagasihoidlikku joont, loodetavasti on midagi uut ilmumas! Seniks aga tuleb nautida maikuus Rahulate sulest ilmunud singlit.

Kas Sina saad aru, mis rajul peopildil täpselt toimub? Vaata lähemalt SIIN ja SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles