Võsu Jazz tuleb sel aastal tasuta aiakontserditega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nele-Liis Vaiksoo
Nele-Liis Vaiksoo Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

16. juulil toimub Eesti ühes ilusaimas rannakuurordis, Võsul, mini-festival nimega Võsu Jazz. Festivali üheks säravaimaks esinejaks on esinejate-duo Olav Ehala & Nele-Liis Vaiksoo - legendaarse Georg Otsa ning Mikk Mikiveri aias toimuv kontsert saab olema tõeliste legendide auraga. Festivali peaesinejaks on maailma parimaks «big bändiks» tituleeritud 21-liikmeline BYU Synthesis Big Band Ameerika Ühendriikidest.

Võsu Jazz’i märksõnadeks on – suvi, kõrgetasemelised muusikud, kaunid koduaiad, hea toit ning maagiline õhkkond. Olles üks Põhja-Eesti suurim puhkuse-keskus, on Võsu ideaalne asupaik (vaid ühe tunni kaugusel Tallinnast) muusikalise gurmeefestivali läbiviimiseks.

Sel aastal on Võsu Jazz’i alampealkirjaks Aiakontserdid - festivali kontserdid toimuvad Võsu ilusaimates aedades! Kõik kontserdid on tasuta! Peaesinejatele lisanduvad eelmise aasta lemmik saksofonist Deniss Pashkevich ning Eddie Hultén. Eesti lippu hoiab kõrgel SOFIA RUBINA!

Foto: Tiit Mõtus

Nb! Kui soovid oma aia sel päeval Võsul avada ning pakkuda hõrgutisi, oled väga oodatud festivaliga liituma! Anna oma plaanidest teada aadressil info@vosujazz.ee ja lisame ka sinu aia kaardile.

Programm ja lisainfo siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles