Video ja galerii: ülemaailmne Moet Party Day tõi säravaima šamanjapeo klubisse Teater

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 11.juunil, tähistati ülemaailmselt rahvusvahelist Moët & Chandon šampanja päeva! Sel puhul toimusid terve päeva põnevad Moet Party Day pidustused ka Tallinnas, mis kulmineerusid suurejoonelise šampanjapeoga klubis Teater! Särav öö möödus säraküünalde saatel, šampanja voolas ojadena ning meeleolukas pidu kestis päiksetõusuni!

Moet Party Day toimus sellisel kujul eestlaste jaoks esmakordselt ning tõi klubisse Teater päeva suurejoonelisusele vastavalt unustamatult särava show-programmi! 

Foto: Ardo Kaljuvee

Kogu öö olid kõikidel klubi Teater lavadel kaunid šampanjadiivad, kes lisaks kaunile lauljannale Renae Rain, kostitasid klubikülastajaid meeldejääva live show'ga! Särava videoga peost saad tutvuda siin: 

Klubis Teater ootab kuum suvepidu kõiki ka sel reedel, 24.juunil! Kes ei sõida sel nädalal Tallinnast kaugemale, on oodatud enda selleaastast jaanipäeva tähistama veidi teisiti - troopilise suvepeoga KLUBIS TEATER! Rohkem infot peo kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles