Galerii: Telliskivis räägiti moe ja tehnika sobitamisest

Meisi Volt
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

17. juunil toimus Telliskivi loomelinnakus kodumaise moedisaineri KÄT ja mobiiliseadmete tootja Samsungi ühine workshop, kus arutleti teemal «Kuidas kombineerida minimalistlikku riietust ja aksessuaare».

Kohal olid Eesti tuntud moeblogijad ja –huvilised, kellele kodumaise brändi KÄT disainer Kätlin Kikkas tutvustas oma uue kollektsiooni täienenud valikut ja avas diskussiooni teemal, kuidas riideid ja aksessuaare omavahel sobitada ning tehnikat moekalt välja kanda. Teiste seas olid kohal tuntud blogijad Helene Vetik, Aljona Eesmaa ja Britta Talving.

Foto: Kalev Lilleorg

Lisaks tavapärasele riiete ja ehete kombineerimisele leiti, et tänapäeval on üheks oluliseks igapäevaseks aksessuaariks saanud mobiiltelefon, mis võib selle kasutaja välimust oluliselt täiendada.

Foto: Kalev Lilleorg

«Samsungi andmetel on telefoni ostu puhul üheks oluliseks kriteeriumiks just selle välimus – näiteks Baltikumis on enim ihaldatud telefonid kuldsed. Seetõttu otsustasime hiljuti oma senist tootevalikut laiendada, tuues turule roosakas kuldse Galaxy S7 nutitelefoni, mis on eriti sobilik just trenditeadlikule tarbijale,» kommenteeris Samsung Eesti juht Toomas Tiits.

Foto: Kalev Lilleorg

Üllatusena tutvustas KÄT kohaolijatele Samsungi uuest roosast trenditelefonist inspireeritud mitmekülgset kotti «inspired by Galaxy». KÄTi ning naha- ja kotidisainer Kadri Kruusi ühise koostöö tulemusena valminud aksessuaar on hea näide sellest, kuidas tehnoloogiat moekalt välja kanda.

Foto: Kalev Lilleorg

«Roosakas kuldne telefon on juba ise piisavalt stiilne, kuid kui see omakorda spetsiaalse koti ja riietusega sobitada, on tervikpilt eriti hea. Galaktikast inspireeritud multifunktsionaalse koti loomisel lähtusime Kadriga sellest, et see sobituks erinevate riietega ning et seda sobiks kanda nii teatris kui ka suvefestivalidel,» rääkis disainer Kätlin Kikkas.

Foto: Kalev Lilleorg

Workshopi ajal said külalised tutvuda KÄTi uuenenud kollektsiooniga, proovida järele Samsungi uusimad tehnikaseadmed: testida nii uute telefonide veekindlust, katsetada kaamera kvaliteeti kui seigelda Gear VR prillidega virtuaalreaalsuses. Meeleolu lõid vegan-suupisted, üritusega toon-toonis olevad kokteilid ja mõnusat muusikat mängis DJ Liisi Voolaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles