Ameerikas lasti maha teine talendisaate «The Voice» laulja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chicagos tulistati surnuks Mehhiko talendisaatest «The Voice» tuntuks saanud laulja Alejandro «Jano» Fuentes
Chicagos tulistati surnuks Mehhiko talendisaatest «The Voice» tuntuks saanud laulja Alejandro «Jano» Fuentes Foto: SCANPIX

USAs Chicagos tulistati surnuks talendisaatest «The Voice» tuntuks saanud laulja Alejandro «Jano» Fuentes.

Ameerika lauljat, kes osales 2011. aastal Mehhiko versioonis saatest «The Voice», tulistati neljapäeval kolm korda pähe, kui keegi lähenes tema autole ja käskis tal relva ähvardusel sõidukist väljuda, kirjutas Chicago Tribune.

45-aastane Fuentes keeldus, misjärel kurjategija teda tulistas. Kriitilises seisus laulja viidi haiglasse, kus ta laupäeval suri.

Sõber Miguel Sanchez ütles, et ta ei mõista, miks keegi võis tahta muusikule viga teha: «See on kohutav, sest tal polnud ühtegi vaenlast. Ta sai kõigiga hästi läbi ja ta oli tõeline džentelmen.»

Eelmisel nädalal sai Orlandos surma lauljatar Christina Grimmie, kes osales «The Voice'i» Ameerika versioonis. Tundmatu mees lähenes noorele lauljatarile autogrammide jagamise ajal, tulistas teda pähe ja tappis seejärel ka iseenda.

Politseinikud kuriteopaigas Chicagos.
Politseinikud kuriteopaigas Chicagos. Foto: John J. Kim/AP
Alejandro «Jano» Fuentes ja Miguel Angel Sanchez. Fotod: Scanpix
Alejandro «Jano» Fuentes ja Miguel Angel Sanchez. Fotod: Scanpix Foto: Miguel Angel Sanchez/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles